BVK-Security Brusselsesteenweg 34, B-9230 Wetteren +32(0)473/70.27.58 bruno@bvk-security.be

Camerabewaking

Camerabewaking: altijd en overal zicht op jouw eigendom

De dag van vandaag is camerabewaking geen overbodige luxe meer. We willen allemaal weten wat er gebeurt is onze tuin of op het bedrijf als we niet aanwezig zijn.

Door de hedendaagse technologie is dit nu allemaal mogelijk.

Wij verzorgen jouw nieuwe installatie met de laatste nieuwe Full HD camera’s, zodat je steeds haarscherp kan bekijken wat er bij jou gebeurt of gebeurd is.

Camerabewaking

Ook kunnen we jouw oude camera’s vervangen door full HD camera’s met de nieuwste HDCVI camera’s. Door deze nieuwe technologie kunnen we via jouw oude kabels zelfs haarscherpe beelden op jouw tv of smartphone tevoorschijn toveren.

BVK security komt hier ook op de markt met de nieuwste en vooruitstrevende technologieën zodat je steeds het neusje van de zalm krijgt qua camerabewaking, voor zeer scherpe prijzen.

Je kan bij ons terecht voor

Camerabewaking Gentcamerabewaking Oost-Vlaanderenmobiele camerabewaking, camerabewaking voor thuis en veel meer.

Foto's

Onze hulp nodig?

Wij zijn ervan overtuigd dat een offerte opmaken iets is waarvoor een persoonlijk contact noodzakelijk is. Daarom willen we jou vragen om vrijblijvend een afspraak met ons te maken. Wij komen dan graag bij jou langs voor een deskundige opmeting waaruit een correcte prijsofferte zal voortvloeien.

Plan vrijblijvend een offerte-aanvraag »