Branddetectie

Betrouwbare branddetectie voor een gerust gemoed

Onder branddetectie kan men een simpele branddetector verstaan, maar branddetectie kan ook een volledig autonoom brandmeldingssysteem betekenen.

Een brandmeldingssysteem dat jou bij de kleinste ontwikkeling van brand, gelijk in welke ruimte, bewust kan maken dat er zich een brand aan het ontwikkelen is.

Onze branddetectie kan onderverdeeld worden in 2 groepen:

Rookmelders

Rookmelder

Rookmelders gaan enkel lokaal waar de rook zich ontwikkelt melden dat er een brand is. Dit gebeurt via een akoestisch en soms ook een optische melding.

Brandalarm

Brandalarm

Bij het brandalarm worden verschillende branddetectors -al dan niet in combinatie met een alarmsysteem- geplaatst op strategische plaatsen. Zo kunnen ten allen tijde externe sirenes aangestuurd worden, waardoor de nodige contactpersonen direct gealarmeerd worden bij brand.

Dankzij ons brandmeldingssysteem kan er dus ook veel sneller ingegrepen worden bij brand. Door het systeem is er uiteraard ook een betere bewaking bij langdurige afwezigheid.

Er kan ook systematisch een controle uitgevoerd worden door het systeem om na te gaan of alle detectors nog naar behoren functioneren. Zo heb je steeds een gerust gemoed en ben je er 100% zeker van dat jouw systeem perfect functioneel is.

Foto's

Onze hulp nodig?

Wij zijn ervan overtuigd dat een offerte opmaken iets is waarvoor een persoonlijk contact noodzakelijk is. Daarom willen we jou vragen om vrijblijvend een afspraak met ons te maken. Wij komen dan graag bij jou langs voor een deskundige opmeting waaruit een correcte prijsofferte zal voortvloeien.

Plan vrijblijvend een offerte-aanvraag »