Camerabewaking

Camerabewaking: altijd en overal zicht op jouw eigendom

De dag van vandaag is camerabewaking geen overbodige luxe meer. We willen allemaal weten wat er gebeurt is onze tuin of op het bedrijf als we niet aanwezig zijn.

Door de hedendaagse technologie is dit nu allemaal mogelijk.

Wij verzorgen jouw nieuwe installatie met de laatste nieuwe Full HD camera’s, zodat je steeds haarscherp kan bekijken wat er bij jou gebeurt of gebeurd is.

Camerabewaking is een goede manier om ervoor te zorgen dat je huis of je kantoor veilig is. Het gaat een stap verder dan de ‘reguliere’ inbraakbeveiliging. Niet alleen houdt het ongewenste gasten buiten, ook laat het je de kans om real-time mee te kijken wat er gebeurt.

Camerabewaking

Dit is een erg sterke optie als je op zoek bent naar inbraakbeveiliging en omstreken. Door middel van beveiligingssystemen van de hoogste kwaliteit kun je tot in HD-beeld de omgeving in kaart brengen en constant monitoren.

Zo kun je met camerabeveiliging op elk gewenst moment meekijken wat er thuis of op de zaak aan de hand is. Wat is een betere manier om je eigendommen veilig te houden? Ook verhoog je zo de pakkans van eventuele inbrekers, wat je weer een grotere kans geeft om later de daders alsnog op te (laten) pakken.

Camerabewaking

Ook kunnen we jouw oude camera’s vervangen door full HD camera’s met de nieuwste HDCVI camera’s. Door deze nieuwe technologie kunnen we via jouw oude kabels zelfs haarscherpe beelden op jouw tv of smartphone tevoorschijn toveren.

BVK security komt hier ook op de markt met de nieuwste en vooruitstrevende technologieën zodat je steeds het neusje van de zalm krijgt qua camerabewaking, voor zeer scherpe prijzen.

Waarom camerabewaking?

Door camerabewaking worden prospectieve inbrekers direct gewaarschuwd. Zij weten dat ze in de gaten worden gehouden en op film worden vastgelegd. Daardoor zullen ze zich wel tweemaal bedenken voor toegang tot je eigendom te forceren.

Zij weten net zo goed als wij dat ze hierdoor makkelijk herkend kunnen worden. En dat dit kan leiden tot onomstotelijk bewijs waarmee de politie achter hen aan kan komen.

Daarnaast kan camerabewaking ook de oplossing zijn voor veel problemen die andere alarmen en alarmsystemen hebben. Op het moment dat een ‘blind’ alarm afgaat, kun je alleen maar achterhalen wat er gaande is door er zelf op af te gaan.

Camerabewaking laat je vanuit de comfort van je eigen huis of werkplek makkelijk overzicht houden. In een enkele oogopslag kun je op één of meerdere monitoren zien wat er aan de hand is; en voor jezelf verifiëren dat er echt geen ongewenste personen bij je huis of bedrijf zijn.

Voordelen van camerabeveiliging

Graag zetten we een paar van de vele voordelen van camerabeveiliging op een rijtje:

  • Inbraakbeveiliging: het houdt de boel in de gaten als je zelf niet aanwezig bent
  • Het geeft je direct een seintje als er iets niet in de haak is
  • Het herkent wie in de buurt is geweest en slaat dit op
  • Het laat je later de beelden terugkijken, zodat je precies weet wat er tijdens je afwezigheid gebeurd is!

Soorten camerabewaking

Er zijn in totaal 3 verschillende soorten camerasystemen die aangeboden worden, elk met hun eigen voor- en nadelen. Deze verschillen vooral in de versie van technologie die gebruikt wordt.

HDCVI camerasystemen

HDCVI camerasystemen zijn de oudste systemen van het stel. Deze maken nog gebruik van oude bekabeling door coax kabels. De maximum resolutie hiervan is 2.1MP, al wordt er volop aan gewerkt om dit verder te verbeteren!

Dit is echter niet de resolutie die gehaald kan worden met de nieuwe systemen, waardoor dit systeem niet meer als nieuw geleverd wordt. De technologie is inmiddels veel verder, waardoor betere alternatieven beschikbaar zijn.

Hybride camerasystemen

Zoals de naam al weggeeft, is dit camerabeveiliging systeem een combinatie (hybride). Deze combinatie is tussen de oudere systemen met coax kabels en de modernere systemen, voorzien van UTP-kabels.

Dit systeem wordt vooral gebruikt als er een modernere uitbreiding op de oude systemen moet komen. Dit kan bijvoorbeeld zijn door de plaatsing van nieuwe (IP) camera’s. Zo kun je ook met je oudere systeem nog steeds haarscherpe beelden op de beveiligingsmonitoren krijgen!

IP camera’s

Dit is de nieuwste variant. Bij alle moderne systemen die op dit moment geplaatst worden, wordt er gekozen voor deze soort. Niet gek, want de IP-camera’s leveren nu eenmaal verreweg de beste kwaliteit in beeld en prestaties. De bekabeling gebeurt voor deze systemen door middel van UTP-kabels.

Je kijkt in nagenoeg HD kwaliteit mee naar wat er gaande is in je huis of op de werkvloer. Weg met de korrelige beelden, die identificatie alsnog onmogelijk maken – je kunt nu als het ware de haren op iemands hoofd tellen!

Promotie camerabeveiliging

Kosten camerabewaking

Voor nieuwe klanten die op zoek zijn naar inbraakbeveiliging in wordt er nagenoeg altijd het modernste en kwalitatiefste systeem aangeboden. Dit is het IP systeem. Als klanten echter al een bestaand systeem hebben, dat zij enkel willen uitbreiden of vernieuwen, kan er ook nog gekozen worden voor HDCVI camerabeveiliging.

De prijzen van dergelijke systemen zijn sterk afhankelijk van de specifieke wensen en eisen van de klant. Het systeem kan zo basic of zo geavanceerd worden als dat je voor ogen hebt.

Daarbij beginnen de systemen al op circa 299 euro, vanwaar het op kan lopen tot een hoger bedrag. Dit is, zoals hiervoor genoemd, helemaal afhankelijk van je wensen.

Voor een standaard pakket camerabewaking zul je al snel moeten denken aan een bedrag tussen de 900 euro en 1900 euro.

Camerabewaking Gent

Subsidies & belasting

Helaas zijn er op dit moment geen subsidies meer voor particulieren.

Zakelijk gebruik wordt echter wel aangemoedigd: als je een camerabeveiliging systeem aanschaft voor je bedrijf, kun je de kosten hiervan voor 120% inbrengen in je belastingaangifte. Daardoor is het een zakelijke investering die zichzelf al snel terugverdient!

Installatie camerabewaking

Het installeren van het gloednieuwe camerabewakingssysteem gebeurt over het algemeen in een aantal vaste stappen.

  1. De eerste stap voor installatie van het systeem is normaal gezien de bekabeling. De standaard bekabeling voor hedendaagse camerabeveiliging systemen is UTP bekabeling. Vroeger waren dit vooral coax kabels; maar de voordelen van UTP zijn duidelijk in een hogere zekerheid en snelheid. De UTP bekabeling is zowel voor de data die verzonden wordt als voor de voeding van het systeem.
  2. Op het moment dat de bekabeling gereed is, worden de camera’s aangesloten (bij nieuwe systemen zijn dit hoogwaardige IP-camera’s); gevolgd door de recorder.
  3. Na het moment van installatie en montage wordt het systeem geprogrammeerd, zodat je er exact uit kunt halen wat je wilt. Zo komen ook alle installaties met een gratis applicatie waarmee je overal ter wereld live de beelden van jouw huis of bedrijf kunt bekijken. Hiervoor moet het systeem wel verbonden zijn met het internet.
  4. Zodra alles aangesloten is en werkt, krijg je nog een uitgebreide uitleg over de werking van het systeem en alle mogelijkheden daarvan! Zo kun je goed voorbereid aan de slag gaan met je camerabeveiliging systeem.

Je kan bij ons terecht voor

Camerabewaking Gentcamerabewaking Oost-Vlaanderenmobiele camerabewaking, camerabewaking voor thuis en veel meer.

Foto's

Onze hulp nodig?

Wij zijn ervan overtuigd dat een offerte opmaken iets is waarvoor een persoonlijk contact noodzakelijk is. Daarom willen we jou vragen om vrijblijvend een afspraak met ons te maken. Wij komen dan graag bij jou langs voor een deskundige opmeting waaruit een correcte prijsofferte zal voortvloeien.

Plan vrijblijvend een offerte-aanvraag »