Inbraakbeveiliging Gent

Inbraakbeveiliging Gent – iets waar te veel mensen nog te weinig mee bezig zijn. Vaak wordt ervan uitgegaan dat dit enkel iets is voor de rich and wealthy. Echter is niets minder waar. Inbraakbeveiliging is voor iedereen binnen handbereik, en kan voor iedereen significante voordelen opleveren.

Ook voor jou.

Het nut van inbraakbeveiliging Gent lijkt duidelijk. Het heeft als belangrijkste doel om een inbraak te voorkomen, te vertragen of te melden. Op deze manier houd je je huis en je eigendommen veilig en buiten bereik van ongewenste gasten.

Inbraakbeveiliging: welke manieren zijn er?

Er zijn verschillende manieren waarop je je inbraakbeveiliging kunt regelen. Elk van deze vormen heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Een veelgebruikte en veel geziene vorm van inbraakbeveiliging is fysieke beveiliging. Deze kennen we vooral uit de films, waarin de celebrities beveiligd worden door tot aan de tanden bewapende bewakers.

Een tweede vorm van inbraakbeveiliging is organisatorische beveiliging. Dit draait om het beveiligen van bedrijfseigendommen. Denk daarbij aan kluisjes voor werknemers op kantoor en adequate opslag van gevoelige documenten, data en gegevens. Zowel online als offline.

Tenslotte is er elektronische beveiliging. De vorm waar wij ons in specialiseren met onze inbraakbeveiliging. Een dergelijke elektronische beveiliging zal ervoor zorgen dat de inbreker tijdens zijn poging om binnen te breken afgeschrikt wordt.

Hierdoor zal deze gegarandeerd de aftocht blazen, nog voordat hij buit heeft kunnen maken. Of voordat er sowieso braakschade aan het pand zal zijn.

Inbraakbeveiliging Wetteren

Wat zijn de voordelen van inbraakbeveiliging Gent?

Er zijn dus vele voordelen die je ervan kunnen overtuigen om te investeren in (alarm)systeem als onderdeel van de inbraakbeveiliging van je woning of bedrijfspand. De meest voor de hand liggende zetten we graag voor je op een rijtje:

  • Beveiliging van kostbare gegevens en materialen
  • Beveiliging van persoonlijke eigendommen
  • De schade van een mogelijke inbraak blijft beperkt
  • Sirene of licht schrikt een inbreker direct af (inbrekers haten lawaai)
  • Direct op de hoogte (bijvoorbeeld via meldingen op je telefoon) bij inbraak

Hoe werkt elektronische inbraakbeveiliging?

De inbraakbeveiliging in Gent die wij aanbieden bestaat uit zowel draadloze als bedrade systemen. Hierdoor kunnen ze werkelijk overal geplaatst worden, of er nu een goede mogelijkheid tot draadloze verbindingen is of niet.

Een elektronisch inbraakbeveiligingssysteem houdt aan de hand van sensoren en detectoren in de gaten of er verdachte activiteit is. Zodra er iets gemeten wordt wat niet in de haak is, wordt een signaal afgegeven. Dit wordt gewoonlijk gedaan in de vorm van een luid geluid en/of fel licht.

Een bedraad systeem heeft op het eerste gezicht de grootste voordelen. Zo hebben de detectoren die geplaatst worden om ongewenste gasten te signaleren geen batterijen nodig. Hierdoor hoeven ze niet om de twee jaar voorzien te worden van nieuwe batterijen: ze worden immers gevoed vanuit de centrale.

Ook is een bedraad systeem voordeliger dan een draadloos systeem. Echter kan het draadloze systeem de perfecte oplossing zijn als er niet overal kabels geplaatst kunnen worden (of je houdt niet van kabels tegen muur). Dan kan er gekozen worden voor een draadloos systeem of zelfs een combinatie van de twee systemen.

Op deze manier blijft er geen enkele ruimte onbeveiligd.

Inbraakbeveiliging Gent

Kwaliteitslabel inbraakbeveiliging

Alle componenten van onze beveiligingssystemen zijn INCERT gekeurd. Dit is het kwaliteitslabel bij uitstek als het gaat om inbraakbeveiliging. Installateurs die een bewijs van goed vakmanschap kunnen aantonen en voldoen aan de strengste vereisten komen hiervoor in aanmerking.

BVK Security is dus ongetwijfeld de beste keuze voor inbraakbeveiliging Gent.

Een andere eis van het kwaliteitslabel is dat er enkel kwaliteitsproducten gebruikt worden in de te realiseren inbraakbeveiligingssystemen. En dat kun je dus van BVK Security verwachten: de hoogste kwaliteit van systemen en systeemcomponenten, gecombineerd met rasecht vakmanschap.

Hoe wordt inbraakbeveiliging geïnstalleerd?

De installatie van een inbraakbeveiligingssysteem duurt meestal niet langer dan een dag. Door middel van dit systeem wordt iedere toegangsweg tot het huis beveiligd. De installatie kan bediend worden via de klavieren of via de gratis app.

In principe kan ieder type woning voorzien worden van een inbraakbeveiligingssysteem. Lang niet ieder type woning heeft echter uitgebreide inbraakbeveiliging nodig: soms voldoet een afgeslankte versie van zo’n systeem. Dan worden er bijvoorbeeld maar een of twee detectoren geplaatst.

Belangrijk om te onthouden is wel dat het installeren van inbraakbeveiliging enkel een individueel probleem oplost. Het voorkomt dat je zelf slachtoffer wordt van een inbraak in jouw woning – echter is de kans groot dat het probleem hiermee wel verplaatst wordt naar de directe omgeving. Je doet er dus nooit slecht aan om even met je buurt te overleggen om eventueel over te gaan tot een groepsaankoop van inbraakbeveiliging in Gent.

Wat kost inbraakbeveiliging Gent?

De kosten voor inbraakbeveiliging lopen fors uiteen. Een uitgebreid systeem voor een grote woning of een bedrijfspand gaat een hogere prijs hebben dan pakweg een normale rijwoning. De prijs zal dus sterk kunnen variëren, afhankelijk van het gewenste aantal detectoren (waarbij vaak geldt dat voor iedere toegangsweg een detector geïnstalleerd wordt).

Gemiddeld zul je voor een degelijk alarmsysteem een budget van rond de €1200-€1500 aan moeten houden.

Inbraakbeveiliging Gent: subsidies

Voor particulieren zijn er helaas geen subsidies of tegemoetkomingen meer voor inbraakbeveiliging. Echter wegen de voordelen van het systeem zeker op tegen de initiële kosten ervan, aangezien het kostbare schade en diefstal in de toekomst kan voorkomen.

Voor bedrijven en handelszaken is er een verhoogde investeringsaftrek van 120% voor een inbraakbeveiligingssysteem.

Meer weten over inbraakbeveiliging Gent? BVK Security geeft jou graag advies op maat.

Inbraakbeveiliging Oost-Vlaanderen

Inbraakbeveiliging Wetteren, inbraakpreventie Gent

Foto's

Onze hulp nodig?

Wij zijn ervan overtuigd dat een offerte opmaken iets is waarvoor een persoonlijk contact noodzakelijk is. Daarom willen we jou vragen om vrijblijvend een afspraak met ons te maken. Wij komen dan graag bij jou langs voor een deskundige opmeting waaruit een correcte prijsofferte zal voortvloeien.

Plan vrijblijvend een offerte-aanvraag »