Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging, ook jij hebt het nodig.

Waarom heb je inbraakbeveiliging nodig? Wel, uit statistieken van de federale politie blijkt dat er elk jaar bijna 100.000 inbraken zijn en dat er gemiddeld meer dan 600 actieve inbrekersbendes op pad zijn. En dan hebben we het enkel nog maar over de geregistreerde feiten.

Door plaatsing van de inbraakbeveiliging van BVK Security zorg je er voor dat jouw huis of bedrijf buiten schot blijft.

Hoe gaan we jouw eigendom inbraak-proof maken?

We komen bij jou thuis of op het werk langs en gaan kijken naar de gemakkelijkste toegangswegen voor de inbrekers.

Van zodra we deze pijnpunten kennen, gaan we deze gaan beveiligen om zo te voorkomen dat de inbrekers nog via deze weg toegang krijgen tot jouw pand. Als deze nog maar proberen het pand te betreden of een bepaalde toegang proberen te forceren, dan worden jij of een meldkamer onmiddellijk opgebeld om te melden dat er een inbraak is.

Zo kunnen de bevoegde instanties op hun beurt de inbrekers op heterdaad betrappen en blijven jouw bezittingen onaangeroerd.

Inbraakbeveiliging

Welke inbraakbeveiligingssystemen zijn er?

Men kan kiezen voor een bedraad systeem als er reeds kabels voorzien zijn. Maar er kan uiteraard ook geopteerd worden voor een draadloos systeem. Ook is er de mogelijkheid om een combinatie te maken van zowel bedraad als draadloos. Dit noemen we dan een hybride systeem.

Deze systemen richten zich op iedereen die een beter veiligheidsgevoel wil of wil weten wat er thuis gebeurt als je niet in de buurt bent. De voordelen hiervan zijn dat je overal ter wereld kan kijken wat er thuis gebeurt en dat je jouw systeem van op afstand kan activeren of deactiveren.

Hoe gaat BVK Security te werk?

BVK Security gaat altijd tewerk in 3 fasen.

De eerste fase is de conceptie. Hier gaan we kijken naar jouw noden en wensen en werken we hiervoor een bijpassend concept uit.

In de tweede fase, als alles voldoet aan jouw eisen, gaan we een afspraak inplannen om de installatie te plaatse. Als deze geplaatst is komen we aan de derde en belangrijkste fase: service en dienst na verkoop.

De service en dienst na verkoop onderscheidt BVK Security van andere security-bedrijven. Omdat het bij BVK Security niet stopt bij de oplevering van een werf. Als er achteraf nog vragen en/of opmerkingen zijn, gaan wij deze met de grootste zorg behandelen. Zo kan jij steeds met een tevreden gevoel terugkijken op de service van BVK Security.

Garantie

Bij alle plaatsingen van BVK Security krijg je een garantie van 5 jaar op de componenten. Als je een service-contract afsluit, geniet je zelfs een garantie van 7 jaar!

Inbraakbeveiliging Oost-Vlaanderen

inbraakbeveiliging Wettereninbraakbeveiliging Gent, inbraakpreventie Gent, beveiliging 2Link

Foto's

Onze hulp nodig?

Wij zijn ervan overtuigd dat een offerte opmaken iets is waarvoor een persoonlijk contact noodzakelijk is. Daarom willen we jou vragen om vrijblijvend een afspraak met ons te maken. Wij komen dan graag bij jou langs voor een deskundige opmeting waaruit een correcte prijsofferte zal voortvloeien.

Plan vrijblijvend een offerte-aanvraag »