Kluizen

Wenst u uw geld, sierraden, vertrouwelijke documenten, kunstvoorwerpen of andere persoonlijke en waardevolle bezittingen veilig op te bergen? Of misschien bent u een ondernemer of zaakvoerder van een horecazaak en wenst u zich beter te beveiligen tegen diefstal, inbraak en brand? Ook al is uw woning of zaak al uitgerust met onze beste alarmsystemen, met een kluis of brandkast biedt u extra bescherming tegen brand en diefstal voor al uw waardevolste bezittingen alsook aan uw cash geld!

Een kluis of brandkast wordt daarom niet meer genomen als een extra luxe maar eerder als een pure noodzaak.

Brand en/of inbraakwerende safes

De brand- en/of inbraakwerende safes van BVK Security zijn uitermate geschikt voor het veilig opbergen van allerlei waardevolle eigendommen, bedrijfsgoederen, antieke voorwerpen, documenten, etc. U heeft keuze uit inbraakwerende safes of een combinatie van brand- én inbraakwering. Uiteraard zijn de safes in verschillende weerstandsniveaus verkrijgbaar en kunnen zowel bedrijfsmatig als particulier goed gebruikt worden. Voor iedere toepassing heeft BVK Security een geschikte oplossing in haar leveringsprogramma.

Documentensafes

documentensafes van BVK Security bieden bescherming bij het opbergen van uw documenten. Denk hierbij aan uw administratie, archief en personeelsbestanden, welke alle veilig opgeborgen moeten zijn. Afhankelijk van de importantie van de op te bergen zaken heeft u de keuze uit verschillende niveaus van brandwerende bescherming, variërend van beperkt brandwerend tot een volwaardige brandwerende bescherming van 2 uur bij een temperatuur van maar liefst ruim 1.000°C

Data- en computersafes

De wereld om ons heen is de laatste jaren sterk gedigitaliseerd. Het overgrote deel van de processen binnen bedrijven en instellingen zijn afhankelijk geworden van digitale informatie. Voor de continuïteit van de organisatie is het dan ook van cruciaal belang dat de dagelijks gemaakte back-ups veilig worden opgeborgen in een datasafe en/of worden opgeslagen op brandwerende en waterdichte harde schijven. Daarnaast wilt u natuurlijk voorkomen dat PC’s, notebooks, pda’s, smartphones en andere informatiedragers in verkeerde handen vallen. De Raat biedt een breed scala aan safes voor specifieke berging van de verschillende apparaten.

Kassa- en afstortkluizen

Veiligheid voor de werknemers op de werkvloer staat bij de meeste ondernemers gelukkig voorop. De kassa- en afstortkluizen van BVK Security dragen bij tot deze veiligheid. Het is een preventief instrument tegen overvallen dat in de loop der jaren zijn nut meer dan bewezen heeft. Met een kassa- of afstortkluis kunt u binnenkomende contanten snel én veilig wegsluizen!

Sleutelberging

Sleutels geven over het algemeen toegang tot plaatsen waar niet iedereen welkom is. Het uitgebreide programma sleutelkasten biedt u de mogelijkheid om uw sleutels, of het er nu 5 of 5.000 zijn, veilig op te bergen.

Kluisdeuren en ruimtes

Maakt uw bedrijf gebruik van een kluisruimte om waardevolle eigendommen in op te slaan? Zorg er dan altijd voor dat de ruimte wordt afgesloten door een betrouwbare kluisdeur. Bij BVK Security vindt u de beste kluisdeuren: solide, veilig en bijna ondoordringbaar. De kluisdeuren in ons assortiment hebben een indicatieve waardeberging die varieert van €5.000,- tot meer dan €82.000,-. Zo vindt u altijd de geschikte kluisdeur voor uw bedrijf: de kostbaarheden van u en uw cliënten zijn gegarandeerd in veilige handen.

Onze hulp nodig?

Wij zijn ervan overtuigd dat een offerte opmaken iets is waarvoor een persoonlijk contact noodzakelijk is. Daarom willen we jou vragen om vrijblijvend een afspraak met ons te maken. Wij komen dan graag bij jou langs voor een deskundige opmeting waaruit een correcte prijsofferte zal voortvloeien.

Plan vrijblijvend een offerte-aanvraag »