Koortsmeting COVID 19

  • Effectieve contactloze oplossing om koorts te meten.

Wij bieden systemen aan voor het meten en detecteren van koorts bij mensen zonder dat er contact moet gemaakt worden. Zowel mobiele alsook vaste opstellingen zijn beschikbaar voor deze toepassing.

ONZE TWEE PAKKETTEN:

PAKKET 1: MOBIELE THERMISCHE CAMERA

Prijs: vanaf €1500
Uit stock leverbaar!

De mobiele thermische camera is een draadloze oplossing om aan fever monitoring te doen.

Dit toestel kan makkelijk gebruikt worden door 1 persoon, het apparaat is namelijk volledig draadloos inzetbaar.
Om deze reden kan de mobiele camera dus overal ingezet worden. Uiteraard ook inzetbaar aangesloten op het net voor onbeperkte metingen. De maximale afwijking van het toestel ligt op 0.3 graden. Het toestel is gekalibreerd dus dit is ook niet meer nodig.
De camera zal continu mensen screenen en wanneer er een verhoogde waarde gemeten wordt zal er een audio bericht afgaan zodat er iemand van het personeel direct kan reageren.
Het toestel dient gebruikt te worden in een droge omgeving en is dus uitermate geschikt voor scholen, ziekenhuizen, opvangcentra enzovoort.
De batterij van dit toestel gaat tot 8u mee en heeft een detectiebereik tussen de 2-3 meter.

PAKKET 2: VASTE THERMISCHE FEVER CAMERA

Prijs: vanaf €3750
Uit stock leverbaar!

De vaste opstelling voor het meten van temperaturen bij mensen komt altijd met een ‘black box’. Deze zogenaamde ‘black box’ zorgt ervoor dat er een nauwkeurigheid ontstaat tot wel 0,3 graden.
Zo kan u contactloos meerdere mensen tegelijkertijd gaan screenen. Als er een verhoogde waarde gemeten wordt kunnen bepaalde acties gestuurd worden zoals audiovisuele berichten of automatische blokkage van elektrische poorten of dergelijke. Op deze manier kan u een volledig automatische toegangscontrole bouwen met koortsmeting zonder u of uw personeel in gevaar te brengen.

VOORDELEN

Thermische Full HD camera voor koortsscreening
Hoge nauwkeurigheid van 0.3°C
Meetbereik tot afstand van 5 meter
Contactloze screening
Alarmmelding bij verhoogde temperatuur
Blackbody voor extra nauwkeurige metingen
16-kanaals NVR voor opslag camerabeelden
Aansluiting voor monitor aanwezig op NVR
Inclusief 2x tripod, 2x voeding en bekabeling
Tot 50 mensen tegelijkertijd kunnen gemeten worden

 

Foto's

Onze hulp nodig?

Wij zijn ervan overtuigd dat een offerte opmaken iets is waarvoor een persoonlijk contact noodzakelijk is. Daarom willen we jou vragen om vrijblijvend een afspraak met ons te maken. Wij komen dan graag bij jou langs voor een deskundige opmeting waaruit een correcte prijsofferte zal voortvloeien.

Plan vrijblijvend een offerte-aanvraag »