Mobiele Camerabewaking

Mobiele camerabewaking, wij geven je ogen waar je het niet verwacht

Mobiele camerabewaking

Ben je op zoek naar een tijdelijke, mobiele camerabewaking voor jouw evenement of bouwwerf?

Heb je nood aan een tijdelijke verhoogde controle op jouw parkeerterrein?

De mobiele camerabewaking van BVK Security/BM Security (Bruno’s Mobiele Security) is hiervoor dé perfecte oplossing op maat!

Kostenefficiënte beveiligingsoplossing

Eén unit van de mobiele camerabewaking bestaat uit:

  • Verschillende bewakingscamera’s (vaste, ZOOM en PTZ camera’s)
  • Verlichting
  • Verschillende detectors
  • Een beeldrecorder
  • Een communicatiesysteem naar buiten

Dit alles is geplaatst op een eenvoudig verrijdbaar onderstel. De mobiele camerabewaking is perfect te plaatsen op afgelegen plaatsen, om zo indringers tegen te houden. Tevens wordt jouw terrein hiermee ook verlicht.

Mobiele camerabewaking

Deze mobiele beveiliging biedt niet alleen ‘ogen op afstand’, ze beschikt ook nog eens over extra groene LED-verlichting waardoor er ook bij valavond en bij nacht een goede zichtbaarheid wordt verkregen.

De technologie die we gebruiken is dezelfde als bij onze vaste camerabewaking. Deze beveiliging is dus een ideale oplossing als het niet mogelijk is om jouw volledige terrein te beveiligen met vaste camera’s.

All-in-one mobiele camerabewaking

De mobiele camerabewaking wordt op maat van jouw noden en wensen ingesteld en aangepast. Zo haal je het maximale uit jouw beveiliging. Alle camera’s hebben een zoom-functie, zodat ook hier een grote waaier van mogelijkheden zijn.

Bij problemen in de buurt kan er zelfs via de PTZ-camera (een camera die je vanop afstand kan bewegen/besturen) een commando gegeven worden, om zo naar de problemen te gaan kijken. Flexibiliteit ten top!

Waarom mobiele camerabewaking?

BVK Security biedt met de mobiele camerabewaking een unieke mobiele beveiligingsoplossing, maar ook bijhorende services, die uit te breiden zijn volgens jouw behoefte.

Ons team staat dag en nacht voor je klaar om in te grijpen en de sturingsacties over te nemen in stressvolle risicosituaties.

Enkele voordelen op een rijtje:

  • Geen voorafgaande investeringen nodig
  • Complete dienstverlening: analyse, installatie en opvolging
  • Bij noodsituaties wordt de interventie-tijd van de hulpdiensten verkort
  • Realtime updates en open communicatie over alarmmeldingen
  • Flexibele opstellingen

Kortom, wens je ogen waar het voordien onmogelijk leek of wens je vanuit een centrale controlekamer een beter overzicht te hebben over jouw bouwwerf, evenement, festival of andere festiviteit?

Neem dan snel contact met ons op of dien vrijblijvend een offerte-aanvraag in.

Wij streven samen met jou naar de beste oplossing voor jouw beveiligingsproblemen!

Foto's

Onze hulp nodig?

Wij zijn ervan overtuigd dat een offerte opmaken iets is waarvoor een persoonlijk contact noodzakelijk is. Daarom willen we jou vragen om vrijblijvend een afspraak met ons te maken. Wij komen dan graag bij jou langs voor een deskundige opmeting waaruit een correcte prijsofferte zal voortvloeien.

Plan vrijblijvend een offerte-aanvraag »