Track & Trace

Volg je personeel & materiaal op de voet met track & trace

Door de huidige technologie is het mogelijk om dankzij track & trace alles en iedereen te lokaliseren of te volgen.

Met de systemen en dienstverlening van BVK Security kan je zelfs jouw fiets lokaliseren, ook al ligt deze pakweg in de Noordzee. BVK Security plaatst track & trace systemen die werkelijk overal in passen.

Zo kan je bijvoorbeeld ook steeds jouw dure werkmateriaal terugvinden, mocht dit plots spoorloos verdwenen zijn.

Live monitoring & startonderbrekingen voor wagens

Ook werken we met systemen die live monitoring en startonderbrekingen ondersteunen. Misschien wil je jouw wagenpark in kaart brengen om zo te kijken waar de techniekers op dat huidige moment zijn? Dit kunnen wij voor jou regelen.

Bij de duurdere wagens zullen de verzekeraars trouwens vaak zelf voorstellen om een track & trace systeem te voorzien met de nodige keuringen zoals TT3 en TT4. Ook deze hebben we bij BVK Security voor jou ter beschikking. We leggen jou de details graag verder uit tijdens een persoonlijke kennismaking.

Onze hulp nodig?

Wij zijn ervan overtuigd dat een offerte opmaken iets is waarvoor een persoonlijk contact noodzakelijk is. Daarom willen we jou vragen om vrijblijvend een afspraak met ons te maken. Wij komen dan graag bij jou langs voor een deskundige opmeting waaruit een correcte prijsofferte zal voortvloeien.

Plan vrijblijvend een offerte-aanvraag »